HvA Pride Bites | After movie

Een jaar geleden werd de HvA Pride opgericht. De HvA Pride organiseert, naast borrels, events voor zowel docenten als studenten. Events waarbij student en docent samenkomen om met elkaar in gesprek te gaan en verhalen met elkaar te delen. Om het belang van dit soort evenementen binnen de HvA zichtbaar te maken, maakte ik een aftermovie van de laatste editie.

Script + camera + montage
Voice-over: Leah Smith

Max

25 seconds portret.

Camera & montage

Oproep: HvA Campus Creators gezocht

Een oproep aan studenten van de Hogeschool van Amsterdam om zich aan te melden als HvA Campus Creator.

Script + camera + montage
Voice-over: Mike van der Meulen

Aftermovie Urban Lovers

De after movie van Urban Lovers in opdracht van FREQUIN TV.

Tweede camera

Simpelweg Een Stap

‘Simpelweg Een Stap’, een nummer afkomstig van het album: ‘Je Bek Vol Dille’ dat is geproduceerd door Bovenste Knoopje Open. Productie van de videoclip ligt in handen van het filmcollectief Zo’n Bende.

Camera

Mind Valley: Be Extraordinary | After movie

“The seminar is for people who know they are destined for greatness, but may be struggling to live a life of meaning right now. For those who desire to do amazing things but are caught in a few negative patterns and need that something to help them break out.”
 
Camera & montage

After movie workshop video & montage

Samen met Wouter Hoonakker organiseerde ik een video en montage workshop. Een vol dagprogramma voor studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

 

Camera & montage

Documentaire: Toon, Pieter, Toon

Afstudeerdocumentaire over het verhaal achter de betovergrootvader van Anton van der Weele. In 1888 verliet hij zijn Zeeuwse dorp en maakte de oversteek naar Noord-Amerika. Waarom heeft hij destijds zijn vaderland verlaten en hoe zag zijn leven er daar uit?